Sdr. Bjert Centralskole... skabt af alle os...

Lene Due Mejlgaard den 13-12-2017
    Kom til Sjov i Julenatten

Lørdag d. 16. december 2017 kl. 19.00 - 22.00

Se den vedhæftede invitation.

Hvis du har mulighed for at hjælpe fra kl. 20.30 - 22.30, kan du henvende dig til Brian Ravn-Yde på 75572424

Birthe Vedsted den 27-11-2017
    Karmaboy -SMS julekalender
    Få en SMS fra Karmaboy hver dag i december og hjælp superhelten med at få julestemningen tilbage.

Birgitte Nygård Jepsen den 01-11-2017
    Kære forældre,

Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.
    På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

Lars Hende Svenson
    Skolechef i Kolding Kommune

Birthe Vedsted den 12-06-2017
    Søg en bog på bibl. eller tjek dine lån